headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

Marokko bouwstenen:
Reis door de woestijn en kleurrijke Koningssteden in magisch Marokko!

Met deze Marokko bouwstenen maak je kennis met de kleurrijke koningssteden en de authentieke berberdorpjes in het Atlasgebergte. Maak een ritje per kameel door de zandduinen bij zonsondergang en ga chillen op het surfstrand van Sidi Ifni! Bezoek ook zeker Chefchaouen, de Blauwe Stad. In Marokko waan je je in een sprookje van duizend-en-één-nacht, met medina’s, palmentuinen en tinkelende kamelenbellen.

 


20 bouwstenen

Easy Landing Marrakech

3 dagen, 2 nachten

vanaf € 69,- p.p.

Na aankomst op het vliegveld van Marrakech word je opgewacht door een chauffeur die je naar het hotel in het centrum brengt voor de eerste twee overnachtingen.

lees verder »

Easy Landing Casablanca

3 dagen, 2 nachten

vanaf € 79,- p.p.

Na aankomst op het vliegveld van Casablanca word je opgewacht door een chauffeur die je naar het hotel in het centrum brengt voor de eerste twee overnachtingen. Een ideaal begin van je reis!

lees verder »
Marokko bouwsteen-Fes

Easy Landing Fes

3 dagen, 2 nachten

vanaf € 65,- p.p.

Een ideaal begin van je reis: na aankomst op het vliegveld van Fes word je opgewacht door een chauffeur die je naar het hotel in het centrum brengt voor de eerste twee overnachtingen.

lees verder »

Fly-drive: Langs de Koningssteden

7 dagen, 6 nachten

vanaf € 305,- p.p.

Fly-drive langs de beroemde Koningssteden van Marokko. Deze bouwsteen start in Casablanca, je rijdt via de huidige hoofdstad Rabat, de monumenten en paleizen van Meknes en de oudste Marokkaanse koningsstad Fes naar de bruisende stad Marrakech.

lees verder »

Fly-drive: Hoogtepunten van Marokko

9 dagen, 8 nachten

vanaf € 389,- p.p.

Veelzijdige en afwisselende fly-drive langs de hoogtepunten van Marokko. Vanuit Fes rijd je via de Erg Chebbi woestijn, de Todrakloof bij Tineghir, de Dadès vallei met de 1000 kashba’s en filmstad Ouarzazate naar bruisend Marrakech!

lees verder »

Fly-drive: Marokko compleet

12 dagen, 11 nachten

vanaf € 535,- p.p.

Complete fly-drive van twee weken door (bijna) heel Marokko. Je ziet o.a. de eeuwenoude Koningssteden, de Erg Chebbi woestijn, de Todrakloof bij Tineghir en je eindigt in het sfeervolle stadje Marrakech.

lees verder »
marokko fly-drive zuiden

Fly-drive: Hoogtepunten van het zuiden

5 dagen, 4 nachten

vanaf € 259,- p.p.

Fly-drive vanuit Marrakech richting het zuiden en de woestijn en vervolgens naar de kust. Onderweg zie je onder andere de filmstad Ouarzazate en Zagora aan de rand van de woestijn.

lees verder »
Marokko bouwsteen Chefchaouen

Chefchaouen, de Blauwe Stad

3 dagen, 2 nachten

vanaf € 89,- p.p.

Een leuke bouwsteen in het sfeervolle en fotogenieke plaatsje Chefchaouen in het noorden van Marokko, met haar blauwgeverfde huisjes. Wandel door de Medina, bezoek de watervallen, en ga shoppen op de lokale markt!

lees verder »
Marokko-Midelt

Midelt: op weg naar de woestijn

3 dagen, 2 nachten

€ 70,- p.p.

Midelt is de perfecte tussenstop tijdens de lange rit van Fes naar Erfoud. Bij deze bouwsteen verblijf je twee nachten in Midelt in een sfeervolle Kasbah.

lees verder »

Escape from Marrakech

3 dagen, 2 nachten

€ 105,- p.p.

Relaxte bouwsteen van 2 nachten in het Atlas gebergte op slechts een korte rit vanuit Marrakech. Geniet van de rust en prachtige uitzichten op de toppen van het Atlas gebergte!

lees verder »
Marokko Fietsen Hoge Atlas

Fietsen door de Hoge Atlas, bij Marrakech

2 dagen, 1 nachten

€ 465,- p.p.

Een bouwsteen voor actieve reizigers die op een avontuurlijke manier de Hoge Atlas willen verkennen. Twee dagen lang maak je prachtige mountainbiketochten en bezoek je diverse Berberdorpjes. Je overnacht in Ouirgane.

lees verder »

Woestijnavontuur, vanuit Merzouga

2 dagen, 1 nachten

€ 69,- p.p.

Per kameel rijd je vanuit Merzouga naar je slaapplaats in een oase van de Erg Chebbi woestijn, waar je onder de sterrenhemel dineert en slaapt!

lees verder »

Woestijnavontuur, vanuit Erfoud

2 dagen, 1 nachten

€ 145,- p.p.

Per landrover rijd je van Erfoud naar Merzouga, dan maak je een korte kameelsafari naar de mooie zandduinen van de Erg Chebbi woestijn. Je overnacht in de woestijn in een traditionele berbertent.

lees verder »

Relaxen in Essaouira

3 dagen, 2 nachten

vanaf € 59,- p.p.

Relaxte bouwsteen in het vissersplaatsje Essaouira. Je kunt hier lange strandwandelingen maken, de marktjes afstruinen en de lekkerste verse vis eten in een van de vele restaurants!

lees verder »

Uitgestrekte stranden in Agadir

3 dagen, 2 nachten

€ 65,- p.p.

Tijdens deze bouwsteen kun je genieten van het lange zandstrand van Agadir, het is er bijna altijd zonnig! Vanaf de ‘oude kasbah’ heb je fantastisch uitzicht op de stad, het strand en de zee!

lees verder »
Marokko bouwsteen Mirleft

De surfstranden van Mirleft en Sidi Ifni

3 dagen, 2 nachten

vanaf € 39,- p.p.

Een paar dagen heerlijk ‘chillen’ aan de Atlantische Oceaan, ten zuiden van Agadir. Je kunt kiezen uit Mirleft, voorheen een hippie-oord en Sidi Ifni, Art-Deco stadje met Spaanse sfeer. Hier vind je prachtige, rustige stranden, sfeervolle gebouwen, hipsters en sportievelingen, vooral surfers uit Europa!

lees verder »

Trekking naar de top van de Toubkal

3 dagen, 2 nachten

€ 169,- p.p.

Tijdens deze pittige privé-trekking van 3 dagen loop je naar de top van de Toubkal, de hoogste berg van Noord-Afrika (bijna 4200 m.). Je slaapt 2 nachten in een tent op 3200 m, eenmaal op de top heb je een weids uitzicht rondom, een geweldige ervaring!

lees verder »

Trekking langs berberdorpjes bij Imlil

3 dagen, 2 nachten

€ 139,- p.p.

Een relatief lichte 3-daagse prive-trekking (het hoogste punt is 2300 m.) langs kleine berberdorpjes en door valleien, in het Toubkal gebied in de omgeving van Imlil. Je maakt kennis met het Atlas gebergte en de prachtige omgeving, met onderweg fotogenieke vergezichten! Per dag loop je ongeveer 4 à 5 uur.

lees verder »

Trekking naar de top van Jebel Saghro

6 dagen, 5 nachten

€ 479,- p.p.

Privé-trekking van 6 dagen vanuit Marrakech door het massief van Jebel Saghro, in het zuidoosten van Marokko, door een woestijnachtig droog landschap, met unieke rotsformaties. Je beklimt een top van 2600 meter, een aanrader voor de geoefende wandelaar! Je slaapt in berberhuizen en in tenten.

lees verder »

Trekking naar de top van de M’Goun

8 dagen, 7 nachten

€ 565,- p.p.

Avontuurlijke individuele trekking van 8 dagen vanuit Marrakech naar de top van de M’Goun (4070 m.). Er wordt flink gedaald en geklommen, en je slaapt onderweg in tenten, een trekking voor avonturiers met een goede conditie!

lees verder »
Moeilijk kiezen? Kies voor een van onze rondreizen → Bekijk alle 4 rondreizen »

Daarom OutSight !

  • Persoonlijk & op maat
  • Reizen zoals jij wilt, al 20 jaar!
  • Jouw eigen reis, nét even anders
  • Geen verplichte excursies
  • Enthousiast & ervaren!

Reisvoorstel aanvragen
close slider