headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

Easy Landing Marrakech

Marrakech

3 dagen, 2 nachten

Prijs vanaf Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd

Na aankomst op het vliegveld van Marrakech word je opgewacht door een chauffeur, die je naar het hotel voor de eerste twee nachten brengt. In deze bouwsteen, een startpakket, zit de transfer van het vliegveld naar je hotel in het centrum en de eerste twee overnachtingen, de rest van de reis vul je zelf in!


Dag 1: aankomst in Marrakech, transfer van het vliegveld naar hotel, overnachting

Dag 2: vrije dag in Marrakech, overnachting

Dag 3: einde bouwsteen

Prijs vanaf € 69,- p.p. in standaard-hotel
Prijs vanaf € 79,- p.p. in comfort-hotel
Prijs vanaf € 89,- p.p. in heritage-hotel

Inbegrepen: transfer van vliegveld naar je hotel in Marrakech en twee hotelovernachtingen inclusief ontbijt.
Niet inbegrepen: overige maaltijden en evt. 1-persoonskamertoeslag.

 

NB: de genoemde prijs is een vanaf-prijs. Afhankelijk van het seizoen kan er een toeslag van toepassing zijn, waardoor de prijs van deze bouwsteen hoger wordt. Als je deze bouwsteen bij ons aanvraagt, krijg je de juiste prijs voor jouw reisperiode.

 

Reiscode MAA002: in standaard-hotel
Reiscode MAA102: in comfort-hotel
Reiscode MAA202: in heritage-hotel

Marokko-Marrakech-Morrocan HouseTijdens je Easy Landing in Marrakech bieden we drie verschillende hotels waar je uit kunt kiezen. Ons standaard-hotel is een prima, sfeervol middenklasse hotels met een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding, in de nieuwe wijk Gueliz.

hotelinfo
Marokko-Marrakech - Hotel SherazadeHet heritage-hotel is een extra sfeervol, typisch Marokkaans ‘Riad’ hotel met mooie patio.
Tot slot bieden we ook een groot, extra comfortabel comfort-hotel, met ruime kamers en meer voorzieningen dan de standaard-hotels.

 

 

Lees hier meer over onze hotels in Marrakech, en eventueel ook de algemene informatie over onze hotels in Marokko.

Geheimen van de Marokkaanse keuken, kookcursus in Marrakech

Prijs € 59,- p.p. Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
Marokko excursie- koken, Marrakech

Tijdens je verblijf in Marrakech is het mogelijk om tijdens een kookcursus de geheimen van de Marokkaanse keuken te ontdekken. Je wordt ’s ochtends rond 10.00 uur bij je hotel in Marrakech opgehaald door de gastvrouw. (meer…)

Magisch Marrakech, fietsen door de rode stad

Prijs € 50,- p.p. Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
excursie fietsen Marrakech

Wil je op een leuke en ontspannen manier ‘de rode stad’ Marrakech ontdekken? Maak dan deze fietstour met privé-gids! Je start vanuit je hotel en fietst langs de hoogtepunten van Marrakech zoals het koninklijk paleis, en de Medina. (meer…)

Relaxen in Marrakech

Prijs € 31,- p.p. Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
Marokko-excursie hamam

Wil je heerlijk ontspannen tijdens je verblijf in Marrakech? Dan is een bezoek aan de hamam een aangename tussenstop. Naast een verblijf in de prachtige spa word je verwend met een scrubbing en een massage. (meer…)

Dag 1: aankomst op de luchthaven van Marrakech, transfer naar je hotel
Na aankomst op het vliegveld word je opgewacht door een chauffeur die je naar het hotel brengt voor de eerste 2 nachten. Veel reizigers beginnen de Marokko-reis in de eeuwenoude stad Marrakech, ook wel ‘de parel van het zuiden’ genoemd. Afhankelijk van je aankomsttijd kun je vandaag misschien alvast wat van de stad bezichtigen. Inmiddels heeft Marrakech, naast de traditionele wijken, ook een nieuwe wijk: de Gueliz. Hier tref je het moderne Marrakech, ook ons standaard-hotel bevindt zich in deze wijk. Als je kiest voor het heritage-hotel verblijf je in de Medina!


Dag 2:
 vrije dag in Marrakech
In Marrakech hoef je je geen moment te vervelen, er is genoeg te beleven! Het Djemaa El Fna plein is een bijzondere ontmoetingsplaats in het hart van de Medina. In de ochtend zijn er bijvoorbeeld tandartsen en kappers, ’s middags komen er rondtrekkende kooplieden, slangenbezweerders en buikdanseressen bij en in de avond ruik je over het hele plein de heerlijkste etensgeuren. Rondom het plein liggen de souks.


Dag 3:
einde van deze bouwsteen, begin van je verdere reis
Vandaag eindigt deze bouwsteen en kan de verdere reis door Marokko beginnen. Je kunt bijvoorbeeld  kiezen voor de bouwsteen Fly-drive Hoogtepunten van het zuiden!

Prijs vanaf Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
Moeilijk kiezen? Kies voor een van onze rondreizen → Bekijk alle 3 rondreizen »

Daarom OutSight !

  • Persoonlijk & op maat
  • Reizen zoals jij wilt, al 20 jaar!
  • Jouw eigen reis, nét even anders
  • Geen verplichte excursies
  • Enthousiast & ervaren!

Contact
close slider