headlinenieuwtestdef
home

Met OutSight naar Marokko!

calamiteitenfonds

Kameelsafari, vanuit Zagora

Zagora

2 dagen, 1 nacht

Prijs € 75,- p.p. Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
Marokko bouwsteen kameelsafari

Dit wordt een van de hoogtepunten van je vakantie: op de rug van hét vervoermiddel in de woestijn genieten van de omgeving van Zagora. Bij zonsondergang eten, koken op kampvuur, slapen onder de sterrenhemel en de volgende dag weer verder op je kameel: een onvergetelijke ervaring!

 


Dag 1: ’s middags vertrek vanuit Zagora, kameelsafari
Dag  2: ’s morgens kameelsafari, terug naar Zagora, aankomst rond 12.00 uur, einde bouwsteen

Prijs € 75,- p.p.

Inbegrepen: maaltijden tijdens privé-kameelsafari, overnachting in tent, matrassen, dekens
Niet inbegrepen: lunch op dag 1, lakenzak, fooien en persoonlijke uitgaven

 

Reiscode: MAJ101

 

Periode: deze kameelsafari kan in principe het hele jaar door plaatsvinden, maar je moet er rekening mee houden dat het in de zomermaanden heel erg heet zal zijn in de woestijn!

Marokko-Merzouga bivouacBij deze bouwsteen overnacht je in een eenvoudig tentenkamp tussen de zandduinen, bij Nekla. De faciliteiten zijn basic maar het is een geweldige ervaring, je slaapt onder de heldere sterrenhemel!

 

 

Lees eventueel ook de algemene informatie over onze hotels in Marokko.

Dag 1: ’s middags vertrek vanuit Zagora, kameelsafari
Als je de vorige avond al in Zagora hebt overnacht, kan je vandaag -voor de start van de kameelsafari- nog heerlijk relaxen bij het zwembad, maar misschien kom je vandaag aan Ouarzazate. In ieder geval vertrek je rond 15.00 uur, op de rug van je kameel, door de Draa Vallei. Via traditionele berberdorpjes en prachtige palmboomplantages kom je aan in het tentenkamp tussen de zandduinen van Nekla. Hier kan je nagenieten van de bijzondere tocht, er wordt ter plaatse voor je gekookt. Tijdens de maaltijd doemt de sterrenhemel op en kan je gaan slapen in je tent. Als je wil, kan je er ook voor kiezen om in de buitenlucht te slapen.

 

Dag 2: ’s morgens kameelsafari, terug naar Zagora, einde van deze bouwsteen
De volgende ochtend klim je na het ontbijt weer op je ‘schip van de woestijn’ voor de terugweg naar Zagora. Wederom kan je onderweg genieten van de mooie luchten en de omgeving. Rond 12.00 uur zal je weer in Zagora aankomen waar deze bouwsteen ten einde is. Vanuit Zagora kun je verder reizen naar bijvoorbeeld Ouarzazate. Wil je het liever rustig aan doen en nog even uitrusten van deze tocht, dan boeken we graag een (extra) nacht in een hotel in Zagora voor je!

Moeilijk kiezen? Kies voor een van onze rondreizen → Bekijk alle 3 rondreizen »
Mijn reis

Kies de bouwstenen »

1- Bekijk de bouwstenen

2- Maak je keuze met ‘Toevoegen aan Mijn Reis’

3- Klik op Mijn Reis voor je selectie

4- Bekijk en pas aan

5- Vraag jouw reis aan (geheel vrijblijvend)!

Volgende stap: controleer of wijzig je reisplan en voeg eventuele vragen, wensen, voorkeuren en opmerkingen toe.

Volgende »

Over prijzen en boeken »

Als je Mijn Reis, met je eventuele opmerkingen of aanvullende wensen, naar ons hebt verstuurd nemen we zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen 3 werkdagen, contact met je op om je reiswensen af te stemmen. Geef ons ook vooral input over je wensen!
We zullen dan van de geselecteerde bouwstenen een logische reis maken door er transfers, vervoersonderdelen en eventuele hotelovernachtingen tussen te zetten.

Complete rondreizen »

Teveel keuze? Moeilijk kiezen uit al onze losse bouwstenen? Maak het jezelf makkelijk en ga naar de door ons samengestelde rondreizen!

Outsight
Vragen? Bel: 020-6702656