headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

Midelt: op weg naar de woestijn

Midelt

3 dagen, 2 nachten

Prijs € 70,- p.p. Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
Marokko-Midelt

Midelt is een plaats op de hoogvlakte, in het niemandsland tussen Fes en de Erg Chebbi woestijn, ideaal als je de lange autorit van Fes naar de Erg Chebbi woestijn te lang vindt, dan is deze invoeg-bouwsteen iets voor jou!

 

Je verblijft in Midelt twee nachten in een sfeervolle Kasbah net buiten het plaatsje,  je kunt hier heerlijk relaxen. Op de tweede dag kan je een excursie inplannen waarbij je wandelt langs kasbahs in de omgeving.


Dag 1: aankomst in Midelt, overnachting in een Kasbah

Dag 2: vrije dag in Midelt, overnachting in een Kasbah

Dag 3: einde bouwsteen

Prijs € 70,- p.p.

Inbegrepen: 2 overnachtingen in een Kasbah, maaltijden van diner op dag 1 t/m ontbijt op dag 3

 

Niet inbegrepen: vervoer, fooien en persoonlijke uitgaven

 

NB: je kunt er ook voor kiezen maar 1 overnachting op te nemen in Midelt als tussenstop, geef je voorkeur gerust aan ons door.

 

Reiscode: MAJ006

Tijdens deze bouwsteen overnacht je twee nachten in een groot en mooi hotel, gebouwd als Kasbah, net iets buiten Midelt in een mooie rustige omgeving vol fruitbomen. In de tuin is ook een zwembad!

 

Dit Kasbah-hotel heeft een eigen restaurant en kamers ingericht in Marokkaanse sfeer, met TV, airco en eigen badkamer!

 

Lees ook de algemene informatie over onze hotels in Marokko.

 

Marokko hotels, Midelt-Kasbah Asmaa, voorkantMarokko hotels, Midelt-Kasbah AsmaaMarokko hotels, Midelt-Kasbah Asmaa, kamer2

 

 

 

 

 

 

 

Wandelen langs de kasbahs, bij Midelt

Prijs € 21,- p.p. Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd

Deze Marokko excursie ‘wandelen bij Midelt’ is een mooie wandeling vanuit Midelt. Je loopt langs de kasbahs in de omgeving, terwijl je steeds prachtig uitzicht op het Hoge Atlasgebergte hebt. (meer…)

Dag 1: aankomst in Midelt
Vandaag kom je aan in Midelt, wat ongeveer op de helft tussen Fes en Erfoud ligt, eigenlijk in een soort niemandsland. De omgeving is hier prachtig met de bergen van de Hoge Atlas die uit het niets lijken op te doemen. Aankomende twee nachten slaap je in een mooie Kasbah, van waaruit je op dag twee een excursie maakt. De Kasbah ligt iets buiten het centrum van Midelt in een mooie rustige omgeving vol fruitbomen. Na je aankomst in de Kasbah heb je de mogelijkheid om een duik te nemen in het zwembad en heerlijk te relaxen.

 

Dag 2: vrije dag Midelt
Vandaag kan je heerlijk relaxen bij het zwembad met een boek. Mocht je zin hebben in een activiteit dan kan je een mooie wandeling vanuit Midelt inplannen. Zie een beschrijving bij de excursie tab. Je loopt langs de kasbahs in de omgeving, terwijl je steeds prachtig uitzicht op het Hoge Atlasgebergte hebt. 

 

Dag 3: einde van deze bouwsteen
Vandaag kan je eerst genieten van een heerlijk ontbijt voordat je verder gaat met je reis door Marokko. Een logisch vervolg is om vanuit hier door te reizen naar het zuiden!

Prijs € 70,- p.p. Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
Moeilijk kiezen? Kies voor een van onze rondreizen → Bekijk alle 3 rondreizen »

Daarom OutSight !

  • Persoonlijk & op maat
  • Reizen zoals jij wilt, al 20 jaar!
  • Jouw eigen reis, nét even anders
  • Geen verplichte excursies
  • Enthousiast & ervaren!

Contact
close slider