headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

Relaxen in Essaouira

Essaouira

3 dagen, 2 nachten

Prijs vanaf Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd

Lijkt het je fijn om na je indrukwekkende reis door Marokko een paar dagen te relaxen aan de kust, dan is deze bouwsteen iets voor jou. Essaouira is een hippie-achtig havenstadje aan de Atlantische kust, er zijn mooie bezienswaardigheden, je kan goed shoppen op de marktjes en uiteraard de heerlijkste verste vis eten.


Dag 1: aankomst in Essaouira

Dag 2: vrije dag in Essaouira

Dag 3: einde van deze bouwsteen

Prijs vanaf € 59,- p.p. in standaard-hotel
Prijs vanaf € 75,- p.p. in heritage-hotel
Prijs vanaf € 125,- p.p. in comfort-hotel

Inbegrepen: 2 hotelovernachtingen inclusief ontbijt
Niet inbegrepen: vervoer en overige maaltijden

 

NB: de genoemde prijs is een vanaf-prijs. Afhankelijk van het seizoen kan er een toeslag van toepassing zijn, waardoor de prijs van deze bouwsteen hoger wordt. Als je deze bouwsteen bij ons aanvraagt, krijg je de juiste prijs voor jouw reisperiode.

 

Reiscode: MAS001

Tijdens je dagen in Essaouira kun je kiezen uit verschillende hotels!
H

Marokko-Essaouira-Al JasiraOns standaard-hotel is een leuk hotel met klein zwembad, op zo’n 250 meter van het strand, in een rustige wijk op zo’n 2 kilometer van de Medina. Tegen een toeslag Marokko-Essaouira-Riad Al Madina, patiokun je kiezen voor het heritage-hotel, een sfeervol hotel in een prachtig oud gebouw met bogen en pilaren, middenin de Medina.

H:

Het comfort-hotel is een groot strand-hotel, met meerdere restaurant en zwembaden, direct aan het strand ten zuiden van de Medina.

H

Lees hier meer over de hotels in Essaouira en de algemene informatie over onze hotels in Marokko.

Dag 1: aankomst in Essaouira
Vandaag kom je aan in Essaouira, een havenstadje aan de Atlantische kust tussen Agadir en Casablanca, met een levendige haven en een gezellig centrum. Het stadje is gesticht door de Portugezen, waar de Portugese fortificaties in de vissershaven nog aan herinneren. Afhankelijk van je aankomsttijd kan je nog wat van de stad bekijken of een wandeling maken langs het strand.

 

Dag 2: vrije dag in Essaouira
Vandaag kan je doen wat je wil; relaxen aan het strand, de stad bekijken of misschien wel gaan windsurfen. De belangrijkste bezienswaardigheid is het Skala de la Ville, een bastion met tientallen kanonnen die richting zee wijzen. Door de wind kun je er het hele jaar genieten van de omgeving en is het ook een mooie plaats om te windsurfen. Er zijn uitstekende restaurants, waar de heerlijkste (vis)gerechten worden geserveerd. In de medina kun je heerlijk wandelen, er is een kruiden- en graanmarkt, een sieradenbazaar, een vlooienmarkt en straatjes waar de beroemde houtsnijders gevestigd zijn. Het houtsnijwerk uit Essaouira is in de meeste souks in Marokko te vinden!

 

Dag 3: einde van deze bouwsteen
Na het ontbijt is deze bouwsteen afgelopen. Natuurlijk kunnen we nog een extra nacht in Essaouira voor je regelen, geef dit dan even door bij de ‘opmerkingen’ in je reisaanvraag, we houden graag rekening met je opmerkingen, wensen en voorkeuren!

Prijs vanaf Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
Moeilijk kiezen? Kies voor een van onze rondreizen → Bekijk alle 3 rondreizen »

Daarom OutSight !

  • Persoonlijk & op maat
  • Reizen zoals jij wilt, al 20 jaar!
  • Jouw eigen reis, nét even anders
  • Geen verplichte excursies
  • Enthousiast & ervaren!

Contact
close slider