headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

Uitgestrekte stranden in Agadir

Agadir

3 dagen, 2 nachten

Prijs € 65,- p.p. Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd

Een relaxte bouwsteen in Agadir, deze badplaats heeft een kilometers lang zandstrand en gemiddeld 300 zonnige dagen per jaar! In het centrum is het gezellig druk en vanaf de ‘oude kasbah’ heb je een prachtig gezicht over de stad, het strand en de zee.


Dag 1: aankomst in Agadir, overnachting
Dag 2: vrije dag in Agadir, overnachting
Dag 3: einde bouwsteen

Prijs € 65,- p.p.

Inbegrepen: 2 hotelovernachtingen inclusief ontbijt
Niet inbegrepen: overige maaltijden en vervoer.

 

NB: de genoemde prijs is een vanaf-prijs. Afhankelijk van het seizoen kan er een toeslag van toepassing zijn, waardoor de prijs van deze bouwsteen hoger wordt. Als je deze bouwsteen bij ons aanvraagt, krijg je de juiste prijs voor jouw reisperiode.

 

Reiscode: MAS002

Bij deze bouwsteen kun je kiezen uit twee (heel) verschillende hotels:

 

Marokko-Agadir - OdysseeHet Odyssee Park Hotel (inclusief in deze bouwsteen) is groot, comfortabel internationaal hotel, onderdeel van de Best Western-keten, in de hotelzone van Agadir, op 250 meter van het strand en vlakbij het centrum van Agadir. Het hotel heeft een ruim zwembad met groot terras, een SPA, een fitness -ruimte, bar, wifi, miniclub, bar, lounge en een eigen stukje strand.

 

Tegen een toeslag kun je ook kiezen voor het sfeervolle kleinschalige Atlantic hotel, in het gezellige centrum van Agadir, op ca. 10 minuten lopen van het strand, met een gezellige binnentuin met verschillende terrassen en zitjes, en een klein zwembad met ligstoelen

 

Lees hier meer over de hotels in Agadir, en eventueel ook de algemene informatie over onze hotels in Marokko.

Dag 1: aankomst in Agadir
Je komt vandaag aan in Agadir, een moderne badplaats in het zuiden van Marokko met de oceaan voor de deur. Het kilometer lange zandstrand en meer dan 300 zonnige dagen per jaar, zorgen ervoor dat je eigenlijk het hele jaar door naar Agadir kan reizen. Afhankelijk van je aankomsttijd kan je alvast gaan relaxen op het strand of de stad in gaan en genieten van de terrassen, restaurants en winkeltjes.

 

Dag 2: vrije dag in Agadir
Vandaag kun je doen wat je wilt! Je kunt bijvoorbeeld heerlijk door de branding of over de promenade langs het strand lopen. Je kunt op het strand gaan liggen, maar als je niet lastig gevallen wilt worden door de ‘verkopers’ kun je ook naar een van de ‘beachclubs’ gaan. Je hebt dan een zonnebedje met parasol en je kunt genieten van de rust.  In het centrum is het gezellig druk met veel terrasjes, winkeltjes en eetgelegenheden. Vanaf de ‘oude kasbah’ op een heuvel, heb je een prachtig uitzicht over de stad en het strand. In het weekend zijn er verschillende markten in de souks aan de rand van de stad.

 

Dag 3: einde van deze bouwsteen
Na het ontbijt eindigt deze bouwsteen, misschien vlieg je naar huis of ga je juist vanuit Agadir je reis door Marokko beginnen. Als je nog meer tijd hebt, kunnen we natuurlijk nog een of twee aansluitende overnachtingen in Agadir voor je regelen. Geef dit dan even door bij de ‘opmerkingen’ in je reisaanvraag, we houden graag rekening met je opmerkingen, wensen en voorkeuren!

Prijs € 65,- p.p. Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
Moeilijk kiezen? Kies voor een van onze rondreizen → Bekijk alle 3 rondreizen »

Daarom OutSight !

  • Persoonlijk & op maat
  • Reizen zoals jij wilt, al 20 jaar!
  • Jouw eigen reis, nét even anders
  • Geen verplichte excursies
  • Enthousiast & ervaren!

Contact
close slider