headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

Woestijnavontuur, vanuit Erfoud

Erfoud

2 dagen, 1 nacht

Prijs € 145,- p.p. Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd

Tijdens dit woestijnavontuur reis je per landrover eerst vanuit Erfoud naar Merzouga. Hier stap je over en maak je een korte kameelsafari naar de mooie zandduinen van de Erg Chebbi woestijn. Je blijft ook in de woestijn slapen; in een traditionele berbertent onder de sterrenhemel.


Dag 1: ’s middags per landcruiser naar Erg Chebbi, verder per kameel naar de oase
Dag 2: per kameel en landcruiser terug naar Erfoud, einde van deze bouwsteen

Prijs € 145,- p.p.

Inbegrepen: vervoer per landcruiser en per kameel, overnachting in berbertent bij Erg Chebbi, diner op dag 1, ontbijt op dag 2, overnachting in berbertent incl. gebruik van  slaapmatjes & dekens, lokale Engelssprekende begeleiding bij het berberkamp

 

Niet inbegrepen: lakenzak, fooien en persoonlijke uitgaven

 

NB: de genoemde prijs is een vanaf-prijs. Afhankelijk van het seizoen kan er een toeslag van toepassing zijn, waardoor de prijs van deze bouwsteen hoger wordt. Als je deze bouwsteen bij ons aanvraagt, krijg je de juiste prijs voor jouw reisperiode.

 

Reiscode: MAJ102

 

Periode: deze woestijnsafari kan in principe het hele jaar door plaatsvinden, maar je moet er rekening mee houden dat het in de zomermaanden heel erg heet zal zijn in de woestijn!

Marokko-Merzouga bivouacTijdens deze bouwsteen overnacht je in een eenvoudige berbertent in een oase van de Erg Chebbi woestijn. Verwacht zeker geen luxe, maar het is een geweldige ervaring: je slaapt onder de heldere sterrenhemel!

 

 

Lees ook de algemene informatie over onze hotels in Marokko.

Dag 1: ’s middags per landcruiser naar Erg Chebbi, verder per kameel naar de oase
Rond 13.00 uur rijdt je vanuit Erfoud per landcruiser met chauffeur naar het stadje Merzouga aan de rand van woestijn Erg Chebbi. Dit is het grootste zandduinengebied van Marokko met duinen van wel 200 meter hoog. In Merzouga stap je op je kameel, die je in ongeveer een uur naar een mooie oase brengt. Hier zal de gids voor je koken en kun je genieten van een heerlijke maaltijd, de rust en een prachtige sterrenhemel. Je kunt de nacht doorbrengen in een berbertent of onder de sterren.

 

Dag 2: per kameel en landcruiser terug naar Erfoud, einde van deze bouwsteen
De volgende dag heb je de kans om de zon te zien opkomen boven de mooie roodoranje zandduinen van Erg Chebbi, werkelijk een prachtig gezicht! Hierna klim je weer op je kameel voor de terugrit naar de landcruiser. Geniet van de zonsopkomst en de mooie kleuren om je heen! De landcruiser brengt je naar Erfoud, waar deze bouwsteen eindigt. Je kunt er voor kiezen om een nacht in Erfoud te blijven, dan regelen we een hotelovernachting voor je. Ook kun je natuurlijk je rondreis vervolgen.

 

Prijs € 145,- p.p. Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
Moeilijk kiezen? Kies voor een van onze rondreizen → Bekijk alle 3 rondreizen »

Daarom OutSight !

  • Persoonlijk & op maat
  • Reizen zoals jij wilt, al 20 jaar!
  • Jouw eigen reis, nét even anders
  • Geen verplichte excursies
  • Enthousiast & ervaren!

Contact
close slider