headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

Woestijnavontuur, vanuit Merzouga

Merzouga

2 dagen, 1 nacht

Prijs € 69,- p.p. Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd

Heb je altijd al een nachtje echt in de woestijn willen overnachten? Dan is deze woestijnsafari, waarbij je vertrekt vanuit Merzouga, echt iets voor jou! Je gaat per kameel de woestijn in en slaapt onder de sterrenhemel.


Dag 1: ’s middags per kameel vanuit Merzouga naar oase, overnachting in berbertent

Dag 2: na zonsopkomst per kameel terug naar Merzouga, einde bouwsteen

Prijs € 69,- p.p.

Inbegrepen: kameelsafari (in internationale groep), overnachting in berbertent met bedden bij Erg Chebbi, diner, gebruik dekens en lokale Engelssprekende begeleiding bij het berberkamp.

 

Niet inbegrepen: lakenzak, fooien en persoonlijke uitgaven.

 

NB: de genoemde prijs is een vanaf-prijs. Afhankelijk van het seizoen kan er een toeslag van toepassing zijn, waardoor de prijs van deze bouwsteen hoger wordt. Als je deze bouwsteen bij ons aanvraagt, krijg je de juiste prijs voor jouw reisperiode.

 

Reiscode: MAJ103

 

Periode: deze woestijnsafari kan in principe het hele jaar door plaatsvinden, maar je moet er rekening mee houden dat het in de zomermaanden heel erg heet zal zijn in de woestijn!

Marokko-Merzouga bivouacBij deze bouwsteen overnacht je in een eenvoudige berbertent in een oase van de Erg Chebbi woestijn. Verwacht zeker geen luxe, maar het is een geweldige ervaring: je slaapt onder de heldere sterrenhemel! De faciliteiten in het kamp zijn  eenvoudig, er zijn geen douchemogelijkheden maar er is wel een (eenvoudig) toilet. Dekens e.d. zijn aanwezig, maar misschien vind je het prettig om je eigen lakenzak mee te nemen.

 

Lees eventueel ook de algemene informatie over onze hotels in Marokko.

Dag 1: ’s middags per kameel vanuit Merzouga naar de oase, overnachting in een berbertent
Rond 15.00 uur hobbel je vanuit de Kasbah Tombouctou in Merzouga per kameel in ongeveer anderhalf uur naar een kamp in de woestijn waar je zal overnachten. Overal waar je kijkt zie je een prachtige zandzee met de mooiste kleuren en contrasten. Als je bent aangekomen bij het tentenkamp zal de lokale begeleiding bij het berberkamp een heerlijke maaltijd voor je bereiden, terwijl jij kunt genieten van de omgeving en de zonsondergang boven de oranjerode zandduinen. Moe maar voldaan val je in slaap in de berbertent of onder de sterrenhemel.

 

Dag 2: na zonsopkomst per kameel terug naar Merzouga, einde van deze bouwsteen
Vanaf de top van de duinen kan je een fantastische zonsopkomst bekijken, waarschijnlijk een die je de rest van je leven bij blijft. Na deze ervaring stap je weer op je kameel om terug te gaan naar Merzouga, waar je rond 10.00 uur zal aankomen. Je kunt ervoor kiezen om (nog) een nacht in de Kasbah Tombouctou te slapen, in dat geval kan je relaxen, aan het zwembad gaan liggen en uitrusten van de mooie tocht door de woestijn. Je kunt ook kiezen om je fly-drive te vervolgen!

Prijs € 69,- p.p. Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
Moeilijk kiezen? Kies voor een van onze rondreizen → Bekijk alle 3 rondreizen »

Daarom OutSight !

  • Persoonlijk & op maat
  • Reizen zoals jij wilt, al 20 jaar!
  • Jouw eigen reis, nét even anders
  • Geen verplichte excursies
  • Enthousiast & ervaren!

Contact
close slider