headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

Marokko excursies:

Reis door de woestijn en kleurrijke Koningssteden in magisch Marokko!

Hier vind je onze Marokko excursies, deze losse excursies zijn naar keuze vooraf in te passen in je rondreis. Bij elke bouwsteen en rondreis staat vermeld welke excursies daar van toepassing zijn. Hieronder een overzicht van onze excursies in Marokko:

 


7 excursies

Marokko excursie, koken, Fes

Geheimen van de Marokkaanse keuken, kookles in Fes

€ 25,- p.p.

Er is geen betere manier om de Marokkaanse kookkunst onder de knie te krijgen dan wanneer je in Marokko zelf bent! Tijdens deze excursie word je rond 16.00 uur verwacht bij het huis van de gastvrouw in de Ville Nouvelle van Fes.

lees verder »
Marokko excursie- koken, Marrakech

Geheimen van de Marokkaanse keuken, kookcursus in Marrakech

€ 59,- p.p.

Tijdens je verblijf in Marrakech is het mogelijk om tijdens een kookcursus de geheimen van de Marokkaanse keuken te ontdekken. Je wordt ’s ochtends rond 10.00 uur bij je hotel in Marrakech opgehaald door de gastvrouw.

lees verder »
excursie fietsen Marrakech

Magisch Marrakech, fietsen door de rode stad

€ 50,- p.p.

Wil je op een leuke en ontspannen manier ‘de rode stad’ Marrakech ontdekken? Maak dan deze fietstour met privé-gids! Je start vanuit je hotel en fietst langs de hoogtepunten van Marrakech zoals het koninklijk paleis, en de Medina.

lees verder »
Marokko-excursie hamam

Relaxen in Marrakech

€ 31,- p.p.

Wil je heerlijk ontspannen tijdens je verblijf in Marrakech? Dan is een bezoek aan de hamam een aangename tussenstop. Naast een verblijf in de prachtige spa word je verwend met een scrubbing en een massage.

lees verder »

Wandelen langs de kasbahs, bij Midelt

€ 21,- p.p.

Deze Marokko excursie ‘wandelen bij Midelt’ is een mooie wandeling vanuit Midelt. Je loopt langs de kasbahs in de omgeving, terwijl je steeds prachtig uitzicht op het Hoge Atlasgebergte hebt.

lees verder »
Marokko excursie - Koken bij de Marokkanen thuis in Chefchaouen

Koken bij de Marokkanen thuis in Chefchaouen

€ 38,- p.p.

Er is geen betere manier om de Marokkaanse kookkunst onder de knie te krijgen dan wanneer je in Marokko zelf bent! Tijdens deze excursie word je rond 10.00 uur ’s ochtends opgewacht bij je hotel door je gastvrouw.

lees verder »
Marokko excursie - wandelen bij Chefchouen

Wandelen vanuit Chefchaouen

€ 88,- p.p.

Om 9 uur ‘s ochtends word je opgehaald bij je hotel in de Medina en naar het vertrekpunt van de trekking gebracht. Dan begint de echte wandeling en loop je naar het prachtige dorpje Mechkrala.

lees verder »
Niet precies wat je zoekt? Geen probleem! Bekijk onze bouwstenen en stel je eigen reis samen → Bekijk alle 20 bouwstenen »

Daarom OutSight !

  • Persoonlijk & op maat
  • Reizen zoals jij wilt, al 20 jaar!
  • Jouw eigen reis, nét even anders
  • Geen verplichte excursies
  • Enthousiast & ervaren!

Reisvoorstel aanvragen
close slider