headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

Hoe werkt het in Marokko?

Marokko-hoe werkt het in Marokko?

 

Marokko is een ideale bestemming voor een individuele rondreis; het land is overzichtelijk en er is heel veel te zien. Vanuit Nederland is Marokko makkelijk en snel bereikbaar en daarom is dit land ook prima geschikt voor kortere vakanties. Op slechts een paar uur vliegen kom je in een hele andere wereld! 

 

Jouw reis door Marokko:
huurautoIn Marokko kun je gemakkelijk per eigen huurauto een individuele autorondreis door het land  maken, de meeste van onze reizigers kiezen voor een van onze fly-drives.

Als je een week de tijd hebt om door Marokko te reizen, is de 7-daagse Fly-drive: Langs de Koningssteden een idee. Heb je wat langer de tijd, dan kun je hier een bouwsteen aan vast plakken, bijvoorbeeld de Fly-drive: Hoogtepunten van het zuiden of misschien een relaxte bouwsteen naar De surfstranden van Mirleft en Sidi Ifni.

 

Marokko-woestijnavontuurMaar je kunt natuurlijk ook kiezen voor een van de complete langere individuele autorondreizen zoals bv. de Fly-drive: Marokko compleet, en daar dan een trekking of woestijnsafari aan toevoegen; een bezoek aan de woestijn mag eigenlijk niet ontbreken tijdens je Marokko reis.

Omdat je helemaal zelf je reis in elkaar kunt puzzelen, zijn onze mogelijkheden vrijwel onbeperkt!

 


Autorondreis langs de Koningssteden

Marokko-Fes, stadspoort
De Koningssteden Meknes, Fes, Marrakech en Rabat vormen het culturele hoogtepunt van Marokko. Meknes, de stad met poorten en meer dan vijftig paleisjes. In Marrakech is het Djemaa El Fna plein een bijzondere ontmoetingsplaats in het hart van de medina. Rabat is de meest westerse stad van de Koningssteden en tevens de hoofdstad van Marokko. De middeleeuwse stad Fes is de oudste van de Koningssteden en heeft een doolhof aan straatjes.  De bouwsteen Fly-drive: Langs de Koningssteden bezoekt in 7 dagen alle hierboven beschreven plaatsen.  Je kunt deze autorondreis helemaal naar wens aanpassen: als je in 1 van de plaatsen wat langer wilt blijven kun je per nacht verlengen!

 

Alle in het reisaanbod vermelde prijzen zijn per persoon o.b.v. 2 personen en bij boeking van min. 2 personen. Prijzen zijn exclusief hoogseizoentoeslagen (tenzij anders vermeld).

 

Alle informatie op onze website is onder voorbehoud van wijzigingen en/of typefouten. Aan de informatie en de prijzen op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. 

 

Contact
close slider