headlinenieuwtestdef
<- Klik op het logo voor onze HOMEPAGE met een overzicht van alle bestemmingen!

Met OutSight naar Marokko

calamiteitenfonds
Alle nieuwsberichten »

KLM Werelddeal Weken januari 2017

30 december 2015

 
KLM werelddeals 2016

 

UPDATE: DEZE KORTINGSACTIE IS AFGELOPEN.

 

Goed nieuws! De KLM WERELDDEAL WEKEN van begin 2017 zijn nu al van start gegaan! Deze actietarieven zijn te boeken VANAF NU, en geldig bij vertrek t/m 10 december 2017*.

 

Het zijn hele goede deals dit keer: de kortingen zijn weer flink, een stuk hoger dan tijdens de vorige WERELDDEALWEKEN en de geldigheid is echt lang: tot december 2017*! De korting kan oplopen tot een paar honderd euro: bijvoorbeeld € 290,- korting naar Japan, ruim € 280,- korting per ticket naar Costa Rica en € 230,- korting naar Ecuador!!

 

Via OutSight zijn deze tickets te boeken t/m 27  januari 2017**, dat is een week langer dan bij KLM zelf of online via klm.nl!

KLM 

Interesse? Vragen over de beschikbaarheid? Bel 020-6702656, stuur een e-mail naar info@OutSight.nl of vul een aanvraagformulier in!

 

 

werelddeals december 2016

 

 

 

 

Voordelen:
Let op, je kunt de actietarieven ook elders, direct bij KLM of op klm.nl boeken, de tarieven liggen dan waarschijnlijk nog iets lager.  Boeken via OutSight Travel heeft echter de volgende voordelen:

-We bieden de mogelijkheid van een vrijblijvende optie. Je kunt dus een vlucht vrijblijvend door ons laten ‘afblokken’,
en na enkele dagen bedenktijd beslissen of je wel of geen gebruik maakt van de mogelijkheid.
-De tarieven zijn via OutSight te boeken tot en met 27 januari  2017**, dat is een week langer dan via de KLM zelf.  Lees ook de exacte data hieronder.
-OutSight Travel biedt je de mogelijkheid om ‘gewoon’ te betalen, via internetbankieren, waardoor je dus geen creditcard-toeslag hoeft te betalen.

 

Voorwaarden:
-alleen geldig voor nieuwe reserveringen.
-alleen geldig in combinatie met een landarrangement van minimaal 6 nachten.
-vermelde tarieven zijn inclusief luchthavenbelastingen,
deze kunnen wijzigen tot het moment van ‘uitgifte’ van de tickets.
-prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid in de betreffende boekingsklasse van de KLM. Er is een gelimiteerd aantal stoelen beschikbaar voor deze actietarieven, met name tijdens feestdagen. Dus: op = op


* De tarieven zijn geldig voor reizen vanaf nu t/m 8 juli en vanaf 19 augustus t/m 10 december 2017. Voor Mexico-Stad en Cancun gelden andere data: deze tarieven zijn geldig voor reizen t/m 16 juni 2017.

 

**Boekingen met een ‘Werelddeal tarief’ moeten op 27 januari 2017 aan het begin van de middag geboekt, betaald en bevestigd zijn, want die middag moeten de tickets door KLM worden uitgegeven. Je kunt daarom deze tarieven in principe tot donderdagmiddag 26 januari bij ons reserveren, zodat we tijd hebben om de factuur voor je te maken, waarna je de tickets per ommegaande aan ons moet betalen, zodat we de tickets uiterlijk 27 januari door de KLM kunnen laten uitgeven!