headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

Werken of stagelopen bij OutSight

Werken (of werkervaring op doen) bij OutSight?

OutSight Travel is een online touroperator die zich bezig houdt met de online verkoop van individuele reizen naar verre bestemmingen.Wij laten al 20 jaar onze reizigers de mooiste plekken op aarde zien. En dat doen we graag nét even anders: we maken individuele reizen naar verre bestemmingen met die ene bijzondere ontmoeting, die unieke plek, die ene sfeervolle overnachting. Wij zoeken de kleine momenten die een reis onvergetelijk maken! Vlakbij het station van Maarssen werken we in een gezellig, collegiaal en informeel team van fervente reizigers.

 

 

 

We kunnen nog een ervaren reisspecialist voor 32-38 uur p/week gebruiken!

Heb je een passie voor reizen én vind je het leuk om te verkopen? Help jij ook graag onze reizigers hun droomreis te creëren? En wil je tot in elk detail het beste voor je klanten? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Ben jij de reislustige persoon die we zoeken?

 

Wij zoeken een flexibele, enthousiaste duizendpoot die zijn/haar hand niet omdraait om de mooiste reis voor zijn/haar klanten te maken. Commercieel ingesteld en proactief. Een landenspecialist met minimaal 2 jaar werk- en verkoopervaring in de reisbranche. Uitgebreide reiservaring, een echte reisfanaat met veel landenkennis. Je bent resultaatgericht en durft kritisch te kijken naar- en te adviseren over de beste reisroutes. Door je enthousiasme weet je als geen ander de mooiste reis te creëren en onze klanten te overtuigen. Je bent zelfstandig én je hebt commercieel inzicht. Je durft jezelf, maar ook het team, te blijven uitdagen.

.

Lees hier meer over deze vacature van landenspecialist.


 

Ook zoeken we een stagiair(e) online marketing & media

Als Online Marketing stagiair lever je een bijdrage aan het onderhouden en optimaliseren van onze online mediakanalen. Je staat hierbij in nauw contact met je collega’s van marketing en de landenspecialisten. Jij helpt ons met verschillende bestaande online marketingactiviteiten, zoals onze social-mediapagina’s, SEO content en onze nieuwsbrief. We hopen dat je ons kunt helpen met het opzetten van enkele nieuwe creatieve online activiteiten, media en middelen! Je krijgt tijdens deze stage veel verantwoordelijkheid en eigen initiatief wordt zeer gewaardeerd!

 

Lees hier meer over de marketing-stagevacature!

 

 

 

 

Nog geen diploma? Wij zijn regelmatig op zoek naar een HBO-stagiair(e)

Wij werken regelmatig met stagiair(e)s. Als je een relevante toeristische HBO-opleiding volgt en je bent op zoek naar een stageplaats, dan kun je ons een mail met je motivatie en CV sturen. De stageplaats is voor een periode van minimaal 5 maanden. Het gaat om een meewerk-stage, op HBO-niveau, waarbij je kennis maakt met verschillende onderdelen van het verkopen en samenstellen van reizen, terwijl je volop meewerkt achter de schermen. Ook zoeken we een communicatie stagiair(e).

Lees hier meer over onze stageplaatsen!

 

 

OutSight.nl – vacature@outsight.nl – 020-6702656

Reisvoorstel aanvragen
close slider