headlinenieuwtestdef
<- Klik op het logo voor onze HOMEPAGE met een overzicht van alle bestemmingen!

Met OutSight naar Marokko

calamiteitenfonds

Anderen over ons

Goed geregeld, dank je wel!

 

Het was heerlijk dat je alle hotels in kon wandelen, wapperen met je voucher en dan was het in orde.

De hotels waren van prima tot zeer goede kwaliteit.

Goed geregeld, dank je wel!

— Klára, Uithoorn - Marokko

Joanne heeft vanaf het begin alles perfect geregeld.


Joanne heeft vanaf het begin alles perfect geregeld. Ook toen wij vanuit Marokko contact opnamen werd er goed, adequaat en snel gereageerd. Wees als werkgever zuinig op haar en dit ‘soort’ mensen.

Nogmaals veel dank voor alle goede zorgen!

— Geert & Ingrid - Marokko

We hadden een uitstekende chauffeur, die ons veilig door Marokko heeft gereden.

 

Inmiddels zijn we terug van onze reis. Wat een mooi land. Natuur is afwisselend, indrukwekkend de woestijn, de vele kleuren en geuren die je ziet en ruikt. Mensen erg aardig en hulpvaardig.

Het weer was prachtig.

 

Alles was prima geregeld. De raids waren heel verschillend, per locatie een heel andere sfeer.  ‘Auberge Tafi de l’Atlas’ was top. Evenals ons verblijf in Erfoud. Prachtige omgeving en heel vriendelijke en gastvrije mensen. ‘Hotel Perle du Sud’ in Ouarzazate was het minst qua locatie en gastvrijheid.

 

We hadden een uitstekende chauffeur, die ons veilig door Marokko heeft gereden. Complimenten hiervoor.  Als gids was hij iets minder omdat hij nauwelijks Engels sprak. Ook zijn Frans was niet altijd te begrijpen. Dit komt ook doordat wij ook niet zo goed Frans spreken. Maar uiteindelijk hebben we het met z’n allen prima kunnen redden.

 

Kortom een geslaagde vakantie Kim, mede dankzij jouw inzet. Dank je wel.

— Ronald en Marion - Marokko

De formule om losse blokken te boeken werkt heel goed voor ons!

 

We kijken met heel veel plezier terug op de Marokko reis. Het niveau van alle hotels was goed tot prima en het service niveau in alle hotels was meer dan uitstekend.

Het land is op ons heel bijzonder overgekomen. Indrukwekkend om te zien en hoe mensen er (over)leven. Of het altijd leuk is? Nee, soms wil je even zonder aandacht voor een ‘zakelijk’ voorstel en hebben we ons afgesloten.

Waar we wel echt en goed contact hadden was het altijd warm, gastvrij en prettig. Het is een prachtvolk dat we niet als lastig hebben ervaren, hooguit soms onrustig. We hebben erg genoten van de filmlandschappen onderweg, waarbij wel elk moment verwachtten dat er iemand zou komen om te zeggen dat het niet echt was. Maar dat was het wel.

De kamelentocht was geweldig: nooit gerealiseerd hoe stil het kan zijn tussen zoveel zand en dat kamelen als het ware  op kousenvoeten lopen. Kortom: we hebben een fantastische vakantie gehad.

De formule om losse blokken te boeken werkt heel goed voor ons. We kwamen groepsreizigers uit Nederland tegen die verbaasd waren over onze georganiseerde groepsreis voor twee en wie het idee aanstond. We voelden ons heerlijk vrij en toch verzorgd en hoefden niet verplicht in het hotel te eten, maar gingen zelf op zoek naar iets leuks.
Oh ja, in Casablanca probeerde een Marokkaan op een zijn brommertje al langsscheurende de (lege – wij zijn ook niet gek) tas van Tosca af te rukken, maar dat mislukte. Dat voelde even als Amsterdam waar precies hetzelfde kan gebeuren ;-).

Het was geen smet op de reis. Geen zorg.

 

Dank jullie wel en wie weet tot een volgende keer.

— Hans van Dijk & Tosca Duijm - Marokko

Dit was de meest geweldige reis die ik ooit heb meegemaakt!

 

Dit was de meest geweldige reis die ik ooit heb meegemaakt, vooral omdat we ons nergens druk over hoefde te maken. Iedereen stond klaar op de afgesproken plek, overal waar we aankwamen stond iemand klaar met een bordje met onze naam (of iets wat daarop leek). We hopen dat jullie deze complimenten willen doorgeven aan jullie lokale agent, en wij zijn alweer aan het dromen over een volgende reis.

— Annemieke & Bas -Vietnam