headlinenieuwtestdef
<- Klik op het logo voor onze HOMEPAGE met een overzicht van alle bestemmingen!

calamiteitenfonds

Anderen over ons

Goed geregeld, dank je wel!

 

Het was heerlijk dat je alle hotels in kon wandelen, wapperen met je voucher en dan was het in orde.

De hotels waren van prima tot zeer goede kwaliteit.

Goed geregeld, dank je wel!

— Klára, Uithoorn - Marokko

Joanne heeft vanaf het begin alles perfect geregeld.


Joanne heeft vanaf het begin alles perfect geregeld. Ook toen wij vanuit Marokko contact opnamen werd er goed, adequaat en snel gereageerd. Wees als werkgever zuinig op haar en dit ‘soort’ mensen.

Nogmaals veel dank voor alle goede zorgen!

— Geert & Ingrid - Marokko

We hadden een uitstekende chauffeur, die ons veilig door Marokko heeft gereden.

 

Inmiddels zijn we terug van onze reis. Wat een mooi land. Natuur is afwisselend, indrukwekkend de woestijn, de vele kleuren en geuren die je ziet en ruikt. Mensen erg aardig en hulpvaardig.

Het weer was prachtig.

 

Alles was prima geregeld. De raids waren heel verschillend, per locatie een heel andere sfeer.  ‘Auberge Tafi de l’Atlas’ was top. Evenals ons verblijf in Erfoud. Prachtige omgeving en heel vriendelijke en gastvrije mensen. ‘Hotel Perle du Sud’ in Ouarzazate was het minst qua locatie en gastvrijheid.

 

We hadden een uitstekende chauffeur, die ons veilig door Marokko heeft gereden. Complimenten hiervoor.  Als gids was hij iets minder omdat hij nauwelijks Engels sprak. Ook zijn Frans was niet altijd te begrijpen. Dit komt ook doordat wij ook niet zo goed Frans spreken. Maar uiteindelijk hebben we het met z’n allen prima kunnen redden.

 

Kortom een geslaagde vakantie Kim, mede dankzij jouw inzet. Dank je wel.

— Ronald en Marion - Marokko

Dit was de meest geweldige reis die ik ooit heb meegemaakt!

 

Dit was de meest geweldige reis die ik ooit heb meegemaakt, vooral omdat we ons nergens druk over hoefde te maken. Iedereen stond klaar op de afgesproken plek, overal waar we aankwamen stond iemand klaar met een bordje met onze naam (of iets wat daarop leek). We hopen dat jullie deze complimenten willen doorgeven aan jullie lokale agent, en wij zijn alweer aan het dromen over een volgende reis.

— Annemieke & Bas -Vietnam