headlinenieuwtestdef
<- Klik op het logo voor onze HOMEPAGE met een overzicht van alle bestemmingen!

Met OutSight naar Marokko!

calamiteitenfonds

Anderen over ons

De transfers, huurauto, Riad’s, alles was goed verzorgd!

We hebben een prachtige reis gehad! Marokko is een geweldig land met vriendelijke mensen, mooie natuur & cultuur om te bezoeken en heerlijk eten. Vanuit de lokale agent is ook alles goed gegaan. De transfers, huurauto, Riad’s, alles was goed verzorgd!

— Maarten & Floortje, Amstelveen - Marokko

Het was een geweldige reis. Dankzij de goede tips vooraf en de fijne hotels is alles perfect verlopen


Ik heb de deskundigheid en flexibiliteit van medewerkers als zeer prettig ervaren. Ze denken echt met je mee!


Bouwstenen zijn prettig en logisch opgebouwd. Fijn dat er al standaard Rondreizen zijn opgenomen, maar gelukkig niet teveel, waardoor je het overzicht zou kunnen verliezen. Je kunt tóch altijd iets erbij plakken. Goed doordacht om bij keuze te helpen. Je merkt dat jullie er geweest zijn!


Het was een geweldige reis. Dankzij de goede tips vooraf en de fijne hotels is alles perfect verlopen. Met 2 vrouwen alleen reizen is zeker te doen. ’s Avonds gingen we niet met de auto op pad.

— Angelique van Roemburg, Veldhoven - Marokko

De hotels waren van prima tot zeer goede kwaliteit. Goed geregeld, dank je wel!

 

Het was heerlijk dat je alle hotels in kon wandelen, wapperen met je voucher en dan was het in orde. De hotels waren van prima tot zeer goede kwaliteit.

Goed geregeld, dank je wel!

— Klára, Uithoorn - Marokko

Joanne heeft vanaf het begin alles perfect geregeld.


Joanne heeft vanaf het begin alles perfect geregeld. Ook toen wij vanuit Marokko contact opnamen werd er goed, adequaat en snel gereageerd. Wees als werkgever zuinig op haar en dit ‘soort’ mensen.

Nogmaals veel dank voor alle goede zorgen!

— Geert & Ingrid - Marokko

We hadden een uitstekende chauffeur, die ons veilig door Marokko heeft gereden.

 

Inmiddels zijn we terug van onze reis. Wat een mooi land. Natuur is afwisselend, indrukwekkend de woestijn, de vele kleuren en geuren die je ziet en ruikt. Mensen erg aardig en hulpvaardig.

Het weer was prachtig.

 

Alles was prima geregeld. De raids waren heel verschillend, per locatie een heel andere sfeer.  ‘Auberge Tafi de l’Atlas’ was top. Evenals ons verblijf in Erfoud. Prachtige omgeving en heel vriendelijke en gastvrije mensen. ‘Hotel Perle du Sud’ in Ouarzazate was het minst qua locatie en gastvrijheid.

 

We hadden een uitstekende chauffeur, die ons veilig door Marokko heeft gereden. Complimenten hiervoor.  Als gids was hij iets minder omdat hij nauwelijks Engels sprak. Ook zijn Frans was niet altijd te begrijpen. Dit komt ook doordat wij ook niet zo goed Frans spreken. Maar uiteindelijk hebben we het met z’n allen prima kunnen redden.

 

Kortom een geslaagde vakantie Kim, mede dankzij jouw inzet. Dank je wel.

— Ronald en Marion - Marokko