headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

autohuur Marokko

Het is in Marokko heel goed mogelijk om zelf per auto rond te reizen! Tijdens onze bouwstenen inclusief huurauto (‘fly-drive’s’) is een huurauto cat. AA inbegrepen, inclusief onbeperkt aantal kilometers en verzekeringen maar met een eigen risico (lees de voorwaarden).

 

Hieronder zie je de verschillende autotypes:

 

cat. type auto airco
AA Hyundai 110 ja
B Peugeot 208 ja
C Dacia Logan ja
D Renault Clio ja
E Peugeot 2008 ja
F Skouda Superb ja
G Hyundai S-Fe ja

 

Let op:
-De genoemde autotypes zijn informatief en slechts voorbeelden voor de betreffende categorie. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend!

 

Voorwaarden autohuur Avis Marokko

algemeen & verzekeringen

-Onze ‘autorondreizen inclusief autohuur’, zijn gebaseerd op een huurauto categorie AA inclusief CDW (schade) met behoud van eigen risico, TP (diefstal), PAI (inzittenden) verzekering, VAT (belasting) en een onbeperkt aantal kilometers. Het eigen risico is ca. € 1150,- voor categorie AA, en gaat verder omhoog bij de grotere categorieën. De onderkant van de auto valt niet onder de CDW verzekering. De autoradio valt niet onder de TP verzekering en dient te worden verwijderd als de auto geparkeerd staat.

-Via OutSight is het ook mogelijk de autohuur inclusief Super CDW te boeken, er is dan helemaal geen eigen risico meer.

-De huurperiode is op basis van 24 uur per dag en gaat in op het tijdstip dat je de auto ophaalt. Bij overschrijding van deze termijn zal men ter plaatse een extra dag tegen het in Marokko geldende tarief in rekening brengen. Wij verlenen geen restitutie als de auto eerder wordt ingeleverd.

-We raden je aan om van tevoren (of eventueel ter plaatse) een goede wegenkaart van Marokko te kopen zodat je goed voorbereid op weg gaat.

 

afleveren, ophalen en inleveren

-Je kunt de auto ophalen en inleveren in Casablanca, Rabat, Tanger, Marrakech, Agadir, Fes, Oujda, Ouarzazate en Essaouira. Andere plaatsen zijn ook mogelijk tegen betaling van een pick-up– fee en een drop-off fee (op aanvraag). Als je de auto ophaalt of inlevert op het vliegveld geldt altijd een toeslag (ter plaatse te betalen).

-Aan het begin van je autorondreis wordt de auto kosteloos in je hotel afgeleverd en na de rondreis weer opgehaald. Indien de persoon van Avis niet op de afgesproken tijd bij het hotel is, kun je de sleutel & papieren inleveren bij de receptie van je hotel. Hiermee komt jullie verantwoordelijkheid voor de auto te vervallen.

-Brandstof is niet inbegrepen. Je ontvangt de auto met een volle tank en je moet de auto ook weer inleveren met een volle tank. Zo niet, dan wordt ter plaatse een volle tank in rekening gebracht

-Het is niet toegestaan naar- en door een ander land dan Marokko te rijden.

 

rijbewijs & creditcard

-Het is mogelijk om een tweede chauffeur registreren. Je moet dit vooraf, dus bij je boeking, aan ons doorgeven, en je betaalt dit dus ook bij boeking.

-Het is ook mogelijk om een GPS te huren. Je moet dit vooraf, dus bij je boeking, aan ons doorgeven, en je betaalt dit dus ook bij boeking.

-De minimum leeftijd voor het huren van een auto in Marokko is 25 jaar, en je moet minimaal 2 jaar in het bezit te zijn van je rijbewijs.

-Voor het huren van een auto moet je een internationaal geaccepteerde creditcard bij je hebben voor de borg.

Deze voorwaarden autohuur Marokko zijn onder voorbehoud van typefouten en wijzigingen.
Deze informatie is bedoeld als extra informatie voor je reis, hieraan kunnen geen rechten worden
ontleend.

 

 

Contact
close slider